Rilax – Sauna og Isbad

Hvad er saunagus?

Alle kender til glæden ved at slappe af i en varm sauna, hvor kroppen varmes op og stressen forsvinder.

Men vidste du at du kan løfte din saunaoplevelse til nye luksuriøse højder med saunagus?

Hvad er saunagus?

Saunagus har i den seneste tid blevet ret populært som en unik form for wellness-oplevelse. Selvom det minder om sauna, er saunagus langt mere end bare en opvarmende session. Under en saunagus-session vil du opleve en dyb følelse af afslapning og velvære ved hjælp af særlige teknikker og elementer, der skaber en unik atmosfære i saunaen. Den kombinerer de velkendte sundhedsmæssige fordele ved en traditionel sauna med aromaterapi, åndedrætsøvelser og lette massagebevægelser. Dette skaber en forfriskende oplevelse, der ikke kun hjælper med at rense kroppen for toksiner, men også fremmer mental afslapning og velvære.

Hvordan foregår saunagus?

Men hvordan fungerer saunagus egentlig? Lad os udforske, hvad der gør saunagus så specielt!

En saunagus-session varer normalt 20 minutter og op til en time, med pauser indimellem for at køle ned og genopfriske sig med væske. Under saunagus-sessionen hælder en gusmester æteriske olier, såsom lavendel, eukalyptus eller citron, i vandet, der bruges til at skabe damp i saunaen. Disse særligt udvalgte olier, kendt for deres beroligende og forfriskende dufte, bliver derefter spredt i rummet ved hjælp af en speciel teknik. Gusmesteren svinger et håndklæde for at fordele dampen i saunaen, dette tilføjer en ekstra dimension til din oplevelse, idet du indånder de helbredende dufte, hvilket forstærker afslapningen og velværet under sessionen.

Du kan læse mere om æteriske olier og de forskellige fordele her. De æteriske olier er nemlig med til at spille en afgørende rolle for saunagus oplevelsen.

Derfor anbefaler vi saunagus

Saunaolier er aromatiske essenser, der er skabt specielt til at forbedre din saunaoplevelse. De udgør en sublim kombination af naturlige olier og aromatiske dufte, der beriger din sanselige rejse i saunaen. Disse olier kan bruges til at tilføje en ekstra dimension til din saunagangs atmosfære, lindre spændinger i kroppen og forbedre dit velvære generelt.

Brugen af saunaolier er enkel. Dråb nogle få dråber af olien på en saunasten eller en aromadiffuser, og lad varmen i saunaen sprede den vidunderlige duft i rummet.

Sådan påvirker saunagus kroppen

Vidste du, at saunagus har en række sundhedsfordele for kroppen? For en dybere forståelse af, hvordan saunagus påvirker kroppen, kan du læse med her. Her har vi nemlig uddybe de snuhedsmæssige fordele og virkninger af saunagus på både kroppen og sindet.